LOKALE LØSNINGER
PÅ NATIONALE
UDFORDRINGER

joca hjælper ethvert affaldsselskab med at opfylde politiske mål og finde lokale løsninger på nationale udfordringer, bl.a. om 50 % genanvendelse af husholdningsaffald fra 2022.

Vi kan også optimere driften i dit affaldsselskab

Vi hjælper med at optimere selskabets drift med både gennemprøvede og nye smarte affaldsløsninger.

DOKUMENTATIONEN ER KLAR

Som ansvarlig i et affaldsskab kender du værdien af klar dokumentation. Når du samarbejder med joca a/s om affaldsløsninger er dokumentation en selvfølgelig del af samarbejdet.

Du får sikkerhed for de rigtige løsninger og en stabil samarbejdspartner, som kender dine udfordringer. Sammen finder vi de løsninger, som rationaliserer driften uden at få på kompromis med kvaliteten.

VI HJÆLPER MED
  • Affaldsbeholdere mv. til husstandsindsamling
  • Containere mv. til indsamling af organisk affald
  • Sorteringsløsninger til husholdningsaffald
  • Intelligente løsninger til affaldssortering

VI HJÆLPER DIG

Vores kontaktpersoner er delt geografisk op – tag fat i den person, der hører til dit område.

NORD- OG ØSTJYLLAND

FYN &
SJÆLLAND

Jørn Dyrhauge

Jørn Dyrhauge

27 78 35 00
jdh@joca.dk

SJÆLLAND

Kenn Stougaard

Kenn Stougaard

41 27 20 10
kes@joca.dk

TILMELD NYHEDSBREV

Få viden og inspiration om affaldssystemer og produkter lige netop til din branche.

I Vesthimmerlands Kommune har vi fået etableret borgernær kildesortering hos både private, ude i boligforeningerne, i sommerhusområder etc. Via ca. 100 miljøstationer i hele kommunen samt 3 stk. 2-hjulede to-delte affaldsbeholdere til alle private husstande, sorterer borgerne i kommunen nu i op til 6 fraktioner. Løsningen blev etableret i samarbejde med joca a/s, som i et godt og konstruktivt samarbejde med Renovest, har leveret og etableret affaldsløsningerne, der er blevet taget rigtig godt imod blandt borgerne

Heine Munk

I forbindelse med udbud af 46.000 stk. 2-kammer containere, indgik Aalborg Renovation aftale med joca om montering og udbringning af containere. Den omfattende opgave til trods har samarbejdet med joca foregået meget tilfredsstillende og udbringningen har fulgt den ønskede plan.

Afdelingsleder, Anders Dahl
Søg