JOCA TAGER ANSVAR

joca har de sidste 25 år udviklet og leveret affaldsløsninger. Vi er eksperter inden for levering af nedgravede affaldsbeholdere og har stor erfaring og know-how inden for både helt og delvist nedgravede affaldsløsninger.

Vi forhandler som de eneste på det nordtyske marked de delvist nedgravede affaldsløsninger fra Molok®, som er den originale nedgravede løsning til indsamling af affald. Ideen til Molok® containeren opstod i starten af 1990’erne hos en finsk entreprenør, som ønskede at forbedre affaldshåndteringen i hans virksomhed, så affaldsløsningen blev både pænere og mere hygiejnisk. Det førte til udviklingen af den nedgravede affaldsløsning Molok® som nu forhandles i mere end 40 lande verden over. Der er på verdensplan etableret mere end 150.000 nedgravede affaldsbeholdere fra Molok®

joca har forhandlet og leveret delvist nedgravede affaldsløsninger fra Molok® i Danmark de sidste 20 år, og vil nu udbrede kendskabet til disse fleksible og effektive affaldsbeholdere til borgerne i Nordtyskland.

De delvist nedgravede affaldsbeholdere fra Molok® kan indrettes og opdeles på mange fleksible måder. Molok® produkterne er designet til at kunne tilpasses ændrede behov og krav til affaldssortering.

om joca

Service og rådgivning

joca har mere end 25 års erfaring med levering af affaldsløsninger. Vi rådgiver og vejleder forud for beslutningen, og har desuden tilgængelige guides og vejledninger omkring tømning, drift og vedligehold samt etableringen. Disse kan alle downloades her.

Hygiejne og rengøring

Vi tilbyder vask og rengøring af alle nedgravede affaldsløsninger uanset produktleverandør. Rene beholdere indbyder til at blive brugt, og med jocas vaskebil og et fast team af servicefolk holder vi affaldsløsningerne indbydende og hygiejniske. En ren affaldsbeholder inviterer til brug, og med jocas specialdesignede vaskebil er det en effektiv og miljøvenlig løsning.

Produktprogram

Visionen om at være markedsledende med et bredt produktsortiment inden for intelligent og bæredygtig affaldshåndtering lever videre gennem produktporteføljen som i hovedtræk består af:

  • Helt- og delvist nedgravede containere
  • Overjordiske containere
  • 2- og 4-hjulede affaldsbeholdere i plast, stål og glasfiberbeholdere og spande til kompostering
  • Miljøbokse
  • Affaldsbeholdere til indendørs sortering
  • Vask af affaldscontainere
  • Sensor og niveaumåling til affaldsbeholdere
  • Komprimatorer

 

Se alle affaldssystemer

Historien om joca

joca blev dannet i 1991. I dag ejer Søren Jensen virksomheden, som lægger vægt på kvalitet og funktionalitet inden for udvikling og levering af affaldssystemer. Karsten Jensen har siden start 2019 været administrerende direktør hos joca.

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.