joca udvider med ny afdeling for service og vedligehold

joca udvider med en ny forretningsenhed, der fokuserer på service og vedligeholdelse af de helt og delvist nedgravede affaldsbeholdere.

Etableringen af service- og vedligeholdelsesafdelingen betyder, at joca fremover kan levere en unik produktservice af høj kvalitet til alle typer af helt og delvist nedgravede affaldsløsninger. Med elektronisk adgangskontrol, solpaneler, vægt og niveaumåling integreret er affaldsbeholderne komplicerede produkter, der kræver jævnlige opdateringer og professionel service for at kunne sikre en lang og stabil levetid.

Det bliver tidligere adm. direktør i affaldsselskabet Renovest, Heine Munk der fra 15/3-2018 tiltræder som COO og dermed får ansvaret for Service- og Vedligeholdelsesafdelingen i joca. Heine Munk kommer med mange års ledelseserfaring fra affaldsbranchen og har med sin ingeniørmæssige baggrund gode forudsætninger for at kunne løfte joca til et nyt niveau inden for dette forretningsområde og samtidig gøre virksomheden markedsledende inden for service på nedgravede affaldsbeholdere.

Læs mere i pressemeddelelsen

 

 

Heine Munk er pr. 15. marts 2018 ny leder af Service & Vedligehold hos joca a/s

Søg