Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket en montør til rengøring og vedligehold af nedgravede affaldsbeholdere.

Læs hele stillingsopslaget her på siden.

 

 

Rengøring og vedligehold af nedgravede affaldsbeholdere

joca a/s i Vinderup søger en ny kollega, der kan hjælpe vores eksisterende team med at rengøre og vedligeholde nedgravede affaldsbeholdere i hele Danmark.

Opgaver og ansvarsområder

Som montør med fokus på rengøring og vedligehold bliver du en del af vores landsdækkende serviceafdeling, der sikrer, at de nedgravede affaldsløsninger bliver rengjort og vedligeholdt ude hos vores kunder, som typisk er bolig- og ejerforeninger.

Du bliver en del af vores serviceafdeling og bliver en del af et team på to, som varetager vedligehold og rengøringen af beholdere i hele Danmark.

Rengøringen af beholderne foregår helt konkret ved hjælp af vores specialudviklede lastbil med kran, der foretager en automatiseret vask af beholderne i en særligt udviklet kasse, hvori beholderne hejses op og vaskes og rengøres.

Eftersom opgaverne ligger i hele Danmark, må du være forberedt på et højt timeantal samt at ligge ude nogle dage i ugen.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Er mødestabil
  • Har kategori B og kategori C kørekort
  • Har krancertifikat
  • Kan håndtere it på brugerniveau
  • Kan tilrettelægge egen arbejdsdag og er pligtopfyldende

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en spændende stilling med gode kollegaer. Vi har tre specialudviklede lastbiler til rengøring og vedligehold og søger efter en ny kollega til den ene lastbil. Der vil være grundig oplæring i alle processer og i håndteringen af den specialbyggede lastbil. Vi holder til i Vinderup, og arbejdsdagen starter i udgangspunktet herfra. Der vil være overnatning på hotel/kro i forbindelse med opgaver, hvor det kræver, man ligger ude.

Ansøgning og CV sendes senest 5. august på mail til Produktionschef Benny Jakobsen: bej@joca.dk.

Vi afholder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Opstart er hurtigst muligt.

joca som arbejdsplads

joca er en virksomhed i fortsat løbende udvikling. Vi har eksisteret i 33 år og er i dag 55 medarbejdere. joca er Danmarks førende leverandør af affaldsløsninger og vores kunder er primært kommunale affaldsselskaber og boligselskaber. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Vi prioriterer en indholdsrig og motiverende arbejdsdag for alle ansatte, ligesom vi i løbet af året arrangerer en række sociale aktiviteter på tværs af organisationen.

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.