joca giver merværdi til dit byggeri

Nedgravede containere fra joca giver markant værdi til byggeri eller renovering af lejlighedskomplekser, byrum og andre vigtige byggerier i byen.

Containerne kan deles op og dermed rumme flere forskellige affalds typer, og inspirere til en mere miljørigtig håndtering af affaldet, og rummer mange fordele. F.eks. giver de et bedre arbejdsmiljø, færre lugtgener og større kapacitet. Foruden merværdien i de smarte funktioner, giver jocas affaldsløsninger også mulighed for at øge skønhedsværdien i byggeriet, da affaldsløsningernes design kan tilpasses jeres ønsker til stil og helhedsudtryk i byggeriet eller området.

Vi hjælper enhver arkitekt

Hos joca har vi mange års erfaring i at rådgive arkitekter om at vælge den helt rigtige affaldsløsning. Vores mangeartede og langtidsholdbare affaldssystemer er fleksible i funktion og design, og vil derfor ikke blot gavne byggeriets totaløkonomi – også på den lange bane – men giver jer også mulighed for at kombinere funktionelle og bæredygtige affaldssystemer med stil og udtryk.

Kontakt vores salgskonsulenter og hør mere om, hvordan joca kan hjælpe jer på tegnestuen til at skabe et byggeri og nogle byrum med funktionelle og bæredygtige affaldssystemer.

Molok® designfiler

Designfiler og BIM-objekter af vores delvist nedgravede affaldsløsninger fra Molok® kan downloades på Moloks hjemmeside. 

Molok® designguide

I Moloks designguide finder man alt, hvad man skal bruge, når en Molok-affaldsløsning skal designes, fx:

  • kapacitetsoverblik,
  • plads til renovationsbilen ved tømning,
  • designudtryk, og
  • ideelle placeringer til affaldsløsningen.

Download Moloks design guide

Pladsoptimering

Der er mange fordele ved en nedgravet affaldsløsning.

Nedgravede containere

Fuldender værket

Helt eller delvist nedgravede containere har en række fordele, som blandt andet bedre arbejdsmiljø, færre lugtgener og bedre totaløkonomi.

De helt og delvist nedgravede containere frigør plads, og gør det muligt at disponere pladsen til andre formål, som giver beboerne i bebyggelsen og i hele området værdi, f.eks. en legeplads med sikker og sjovt legepladsudstyr.

Du kan også bl.a. vælge et overjordisk indkast til containeren, som matcher stilen i boligområdet. jocas nedgravede løsninger er med andre ord det oplagte valg, når I ønsker at tænke i helheder i både funktion og stil.

Fordele

  • Inspirerer til korrekt og miljøvenlig håndtering af affaldet.
  • Få god totaløkonomi – og tilskud fra affaldsselskabet.
  • Større kapacitet og bedre arbejdsmiljø.
  • Giver ekstra plads til at skabe rekreative uderum.

Vi hjælper dig

Din kontaktperson (postnr.: 0000)

Jørn Dyrhauge

Jørn Dyrhauge

Salgskonsulent | Key Account Manager

27783500

Bo Madsen

Bo L. Madsen

Salgskonsulent | Key Account Manager

20422213

Mathias Primdahl

Salgskonsulent | Key Account Manager

93939744

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.