Øvrige affaldsbeholdere

Se flere affaldsbeholdere på hjul fra vores øvrige leverandører

Flere affaldsbeholdere på hjul

Vi hjælper dig

Affaldsbeholdere

joca leverer mange forskellige typer af affaldsbeholdere til forskellige behov og i en lang række størrelser. Vi har affaldsbeholdere fra 80 liter helt op til 1.100 liter. Affaldsbeholderne er velegnet til indsamling af alle gængse typer af affald til både private og virksomheder.

Det er muligt at få affaldsbeholderne med både to og fire hjul, så det passer lige ind i det behov, enten private eller virksomheder har.

Udover at joca leverer affaldsbeholderne i forskellige størrelser og med både to og fire hjul, så er det muligt at skræddersy affaldsbeholderne med forskelligt tilbehør og design. Det skaber en langt større brugervenlighed, og så er det ikke mindst et godt og langt skridt for miljøet.

Affaldscontainer på hjul

joca leverer affaldscontainere med både to og fire hjul. Det er jeres behov i det private eller hos virksomhederne, der bestemmer, hvad den bedste løsning vil være for jer. Alle vores affaldscontainere på hjul har letløbende hjul, så de er nemme at flytte og håndtere for både borgere og renovatører.

Affaldscontainerne på to hjul er velegnede til indsamling af alle gængse affaldsfraktioner i hustanden, mens vores firhjulede affaldscontainere er særdeles velegnede til virksomheder.

Vores affaldscontainere har solide konstruktioner og stor stabilitet. Affaldscontainerne er driftssikre og har en lang levetid. Derudover er det muligt at tilvælge en lang række af tilbehør, der kan gøre netop jeres affaldsordning så brugervenlig som muligt.

Container på hjul med forskelligt tilbehør

jocas containere på hjul kan leveres med forskelligt tilbehør, så netop jeres behov bliver indfriet.

Vores container på to hjul kan med vores skillevægge nemt deles i to, så den samme container på hjul kan bruges til forskellige affaldsfraktioner. Det er helt op til jer, om den skal monteres, så den deler 60/40 eller 50/50.

Det er også muligt på vores container på fire hjul at få monteret enten pap- eller papirindkast. Pap og papir er nemlig ikke bare affald, men en vigtig råvare, som kan bruges i produktionen af nyt papir og pap samt eksempelvis æggebakker. Derudover er det muligt at få installeret et securityindkast, hvor fortrolige papirer kan smides væk i containeren.

Det er også muligt at få containerne på hjul leveret med flaskeindkast, låsebeslag, lågåbner til firehjulede containere, labels, folie og containerskjul.

Plastcontainer på hjul i forskellige størrelser

Det er muligt at få plastcontainere på hjul hos joca i mange forskellige størrelser.

Plastcontainerne på to hjul fås i størrelser fra 80 liter til 360 liter og er alle solidt konstrueret og med stor stabilitet.

joca leverer plastcontainere på fire hjul i størrelser fra 400 liter helt op til 1.100 liter, så der burde være mulighed for at dække ethvert behov.

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.