BÆREDYGTIG OG PLADSBESPARENDE AFFALDSLØSNING MED DELVIST NEDGRAVEDE MOLOK® CONTAINERE

Nedgravet affaldscontainer har mange fordele

Der er en lang række af fordele med en helt eller delvist nedgravet affaldscontainer, som er en affaldsløsning til det miljøvenlige og bæredygtige valg.

  • Større fleksibilitet
  • Nemmere affaldssortering
  • Øget affaldskapacitet
  • Færre tømninger
  • Forbedret driftsøkonomi

En delvist nedgravet affaldscontainer fra Molok Ltd kan rumme op til 5 m³ affald. Det betyder færre ture med renovationsvognen og dermed nedsat brændstofforbrug og CO₂-udledning.

Affaldet bliver komprimeret i containeren, og det øger kapaciteten i den nedgravede affaldsløsning med op til 20 %. Når affaldet opbevares køligt og mørkt under jorden, bliver lugtgener markant minimeret.

Nedgravede affaldsbeholdere fra Molok Ltd er den fremtidssikrede løsning

De nedgravede affaldsbeholdere Molok®Classic og Molok®Domino fås fra 0,8 m³ til 5 m³ og er velegnet til alle gængse affaldsfraktioner. Molok®Domino kan deles i op til tre rum og opstilles enkeltvis og i grupper. Det er muligt at få både runde og firkantede nedgravede affaldsbeholdere alt efter ønsker og behov.

Vi leverer de nedgravede affaldsbeholdere fra Molok Ltd i mange forskellige farver og med forskellig beklædning, så der altid er mulighed for at matche beholderne til de omkringliggende bygninger og nærmiljø.

Molok®-produkterne kan kombineres med intelligente løsninger som vægt, elektronisk adgangskontrol, komprimator og solceller.

joca er den eneste forhandler af Molok®-produkter i Danmark.

Tømning af Molok® beholdere

joca etablerer som den eneste forhandler i Danmark Molok®-løsninger, og det er til alt fra boligforeninger til sommerhusområder og fra park til by. Vi vil gøre alt for at finde en løsning til netop dit område.

Tømning af Molok® beholderne er ganske nemt, og de nedgravede affaldsbeholdere fra finske Molok Ltd tømmes i praksis ved, at hele beholderen løftes op af jorden i den overjordiske stander og bliver tømt. De nedgravede affaldsbeholdere anvendes typisk til papir, pap, aviser, dagrenovation samt glas og flasker.

Tømningsfrekvensen er reduceret en hel del med nedgravede affaldsbeholderes, som er med til at opnå en større besparelse i forhold til færre tømninger, mindre brændstofforbrug samt mindre ressourceforbrug. Den løftebaseret tømning resulterer samtidig i bedre arbejdsmiljø for renovationsmedarbejderne.

Galleri

Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af vores mange forskellige projekter med delvist nedgravede Molok® containere. joca etablerer Molok® løsninger alle steder lige fra park til by og fra boligforeninger til sommerhusområder, og vi har altid en løsning, der vil egne sig til dit område.

Gå til galleri

Inspiration

Vi hjælper dig

Din kontaktperson (postnr.: 0000)

Jørn Dyrhauge

Jørn Dyrhauge

Salgskonsulent | Key Account Manager

27783500

Bo Madsen

Bo L. Madsen

Salgskonsulent | Key Account Manager

20422213

Mathias Primdahl

Salgskonsulent | Key Account Manager

93939744

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.