BÆREDYGTIG OG PLADSBESPARENDE AFFALDSLØSNING

Der er mange fordele ved at opbevare affaldet under jorden

Større fleksibilitet, nemmere affaldssortering, øget affaldskapacitet, færre tømninger og forbedret driftsøkonomi gør helt- eller delvist nedgravede affaldsløsninger til det miljøvenlige og bæredygtige valg.

F.eks. kan en delvist nedgravet affaldsløsning fra Molok® rumme op til 5 m³ affald. Det betyder færre ture med renovationsvognen og dermed nedsat brændstofforbrug og CO₂-udledning.

Affaldet bliver komprimeret i containeren, og det øger kapaciteten i den nedgravede affaldsløsning med op til 20 %. Når affaldet opbevares køligt og mørkt under jorden, bliver lugtgener markant minimeret.

Molok® er den fremtidssikrede fleksible løsning

Molok®Classic og Molok®Domino fås fra 1,3 m³ til 5 m³ og er velegnet til alle gængse affaldsfraktioner. Molok®Domino kan deles i op til tre rum og opstilles enkeltvis og i grupper. Vi leverer Molok®-beholderne i mange forskellige farver og med forskellig beklædning, så der altid er mulighed for at matche beholderne til de omkringliggende bygninger og nærmiljø.

Molok®-produkterne kan kombineres med intelligente løsninger som vægt, elektronisk adgangskontrol, komprimator og solceller.

joca er den eneste forhandler af Molok®-produkter i Danmark.

Galleri

Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af vores mange forskellige projekter med delvist nedgravede Molok® containere. joca etablerer Molok® løsninger alle steder lige fra park til by og fra boligforeninger til sommerhusområder, og vi har altid en løsning, der vil egne sig til dit område.

Gå til galleri

Inspiration

Vi hjælper dig

Din kontaktperson (postnr.: 0000)

Jørn Dyrhauge

Jørn Dyrhauge

Salgskonsulent | Key Account Manager

27783500

Kenn Stougaard

Kenn Stougaard

Salgskonsulent | Key Account Manager

41272010

Bo Madsen

Bo L. Madsen

Salgskonsulent | Key Account Manager

20422213

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)