Vi hjælper dig

Din kontaktperson (postnr.: 0000)

Jørn Dyrhauge

Jørn Dyrhauge

Salgskonsulent | Key Account Manager

27783500

Bo Madsen

Bo L. Madsen

Salgskonsulent | Key Account Manager

20422213

Mathias Primdahl

Salgskonsulent | Key Account Manager

93939744

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Nedgravede affaldscontainere til forskellige formål

Den helt rette løsning og en meget velegnet metode, når vi fremover skal indsamle de 10 affaldsfraktioner, er helt nedgravede affaldscontainere, der hos joca fås i mange forskellige former og størrelser.

De nedgravede affaldscontainere kan ligeledes deles op i flere rum, så de kan rumme de fleste af de 10 forskellige affaldsfraktioner. Der er derudover også en hel del fordele ved at have affaldet nede i jorden, som dermed også bliver helt afskærmet fra overfladen.

De giver et bedre arbejdsmiljø, færre lugtgener på eksempelvis varme dage, og så har de en stor kapacitet, som er med til at reducere antallet af tømninger.

Helt nedgravede affaldsbeholdere er perfekte til byrummet

Der er rigtig mange fordele ved jocas løsninger med helt nedgravede affaldsbeholdere. Specielt i byrummet, hvor folk bor tæt, og pladsen samtidig er trang. Vores VF 600 er eksempelvis meget støjsvag, da indkastskuffen har en luk-let-funktion, der modsat andre affaldsløsninger ikke forstyrrer ved de mange indkast af affald.

Renovationsbilens tømning er samtidig meget støjsvag, og så gør den nedgravede affaldscontainers kapacitet, at det ikke er nødvendigt at tømme den så hyppigt.

VF 600-modellen er også ganske vedligeholdelsesvenlig, da den nedgravede affaldsbeholder er produceret i rotationsstøbt plast. Det er både UV-behandlet, vejrbestandigt og gennemfarvet, så man undgår eksempelvis rustskader.

Forskellige sammensætninger af affaldsbeholdere

Det er med jocas forskellige affaldsløsninger muligt at sammensætte lige præcis det, der gør affaldsløsningen nemmest hos jer. Og løsningerne er oplagt til affaldsstationer, så der kan indsamles de 10 forskellige affaldsfraktioner.

Både ved at sammensætte forskellige nedgravede affaldscontainere, men også ved at dele rummene op i enkelte rum, er det muligt at skræddersy lige præcis den affaldsstation, byrummet kræver.

VF 600-affaldssystemet kan eksempelvis placeres med overjordiske affaldssystemer som VF 1000 og VF 2000, så der skabes en affaldsstation, som kan rumme et stort antal af forskellige affaldsfraktioner.

jocas helt nedgravede affaldscontainere UNO og DUO kan ligeledes skabe et fælles affaldssystem, som passer perfekt til byrummet. Begge affaldscontainere fås i både 3, 4 og 5 m³ og kan henholdsvis deles op i et og to rum.

De har begge et æstetisk design og en utrolig nem betjening. Derudover er der en række fordele ved de to løsninger:

  • Fås med niveaumåling.
  • Fås med adgangskontrol.
  • UNO kan leveres med 1-, 2- og 3-krogsanhugninger – DUO fås med 3-krogsanhugning.
  • Betonkassen er som standard forberedt for opdriftssikring.
  • Er produceret i galvaniseret stål og leveres med fuldsvejst stålbeholder.

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.