Vi hjælper dig

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Indendørs affaldssortering gavner miljøet

Vi kan alle sammen være med til at gavne miljøet med den helt rette affaldssortering i hjemmet. Det starter nemlig allerede med indendørs affaldssortering i hjemmet. Med jocas forskellige indendørs affaldsbeholdere er det muligt at inspirere borgerne til korrekt og dermed miljøvenlig affaldssortering.

Ved at give dine borgere mulighed for at sortere helt korrekt med indendørs affaldssortering, er det muligt både at spare penge og gøre noget godt for miljøet.

jocas forskellige indendørs affaldsbeholdere, affaldsspande og køkkenspande er fremstillet af ren eller genanvendt plast, og der er mulighed for at få beholderne i et utal af farver, materialer, størrelser, farver og designs.

Indendørs affaldsbeholder med ventilation

joca leverer indendørs affaldsspande eller køkkenspande med ventilation, som har flere fordele ved affaldssorteringen i hjemmet. Vores Stelo-affaldsbeholder med ventilation fås i både 7 og 10 liter og passer perfekt ind i de fleste husholdninger.

Med ventilation i både sider og låg bliver det muligt ved brug af både papirsposer og biologisk nedbrydelige poser at reducere fugt i affaldet og kondens i låget.

 

 

Stelo-affaldsbeholderne er samtidig forsynet med et lavt placeret hængelsystem, så det er nemt at håndtere engangsposer. Affaldsbeholderne er modstandsdygtige over for kemiske rengøringsmidler samt biologisk materiale. 

Indendørs affaldsspande i forskellige størrelser

joca leverer indendørs affaldsspande i mange forskellige størrelser og former, så det er nemt at tilpasse affaldsløsningen til borgernes behov.

De indendørs affaldsspande med ventilation samt de mere kompakte Urba-affaldsbeholdere fås i både 7 og 10 liter. Faktisk er det muligt at få den klassiske, kompakte og brugervenlige Urba i flere større størrelser også. Urba findes nemlig med kapaciteter på både 20-25 liter samt 30 eller 40 liter.

Køkkenspand i hjemmet eller på kontoret

jocas køkkenspande er særdeles velegnet til husholdningerne og til borgernes behov, og det medvirker til en mere miljøvenlig dagligdag. Men jocas køkkenspande er også ideelle til kontorlandsskabet, hvor der naturligvis også er brug for den korrekte affaldsløsning.

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.