Lokale og bæredygtige løsninger på nationale udfordringer

joca hjælper kommuner og affaldsselskaber med at opfylde politiske miljømål med økonomisk fordelagtige og bæredygtige affaldsløsninger.

Vi kan også optimere driften i din kommune eller affaldsselskab

Vi hjælper med at optimere driften omkring affaldssortering med gennemprøvede, moderne og fleksible affaldsløsninger. joca kan hjælpe din kommune eller dit  affaldsselskab med at nå de politiske mål om ensartet sortering i hele Danmark og udsorteringen i 10 forskellige fraktioner. Vores fleksible løsninger, som i mange tilfælde kan ombygges eller udbygges, er et godt sted at starte.

 

 

Affaldsbeholdere

Vores affaldsbeholdere på hjul er velegnet til indsamling af alle gængse typer affald. Affaldsbeholderne yderst holdbare og er desuden konstrueret så de er nemme at håndtere for både borger og renovatør.

Du kan opdele beholderne med en skillevæg, så de kan rumme flere affaldsfraktioner, ligesom affaldscontainerne på hjul fås med låg-i-låg og forskellige indkastmuligheder til pap, papir, flasker, glas, metal etc. På den måde kan du være med til at inspirere til korrekt affaldssortering – det er godt for miljøet og økonomien.

Er beholderen opdelt, kan den indeholde op til 4 forskellige affaldstyper.

Læs mere om vores affaldsbeholdere på hjul

Levering af nye affaldsbeholdere til borgerne

joca monterer og kører affaldsbeholdere på hjul, køkkenspande og affaldsposer ud til kommuner overalt i Danmark. Vores specialiserede team styrer logistik, transport, montage og levering af 2-og 4-hjulede affaldsbeholdere i stort antal ud til borgerne, når der indføres nye og flere sorteringskrav i kommunerne. Teamet har lang erfaring i effektivt at sikre, at nye beholdere leveres ud på de enkelte adresser i kommunen og gamle beholdere evt. tages med retur – ofte over en kort og koncentreret tidsperiode.

Genanvendelse af brugte affaldsbeholdere

joca tager gerne brugte affaldsbeholdere med retur i forbindelse med levering af nye beholdere. Vores mobile shredder kan neddele affaldsbeholderne hurtigt og effektivt, inden plastemnerne fragtes til videre forarbejdning hos genanvendelsesvirksomheder, hvor plasten forberedes til brug i andre plastprodukter. Herved sikres en effektiv genanvendelse af plasten på en transporteffektiv facon, da transportomkostninger reduceres med op til 60 %.

joca recycling

RECYCLING

Dokumentationen er klar

Som ansvarlig i et affaldsskab kender du værdien af klar dokumentation. Når du samarbejder med joca om affaldsløsninger, er dokumentation en selvfølgelig del af samarbejdet.

Du får sikkerhed for de rigtige løsninger og en stabil samarbejdspartner, som kender dine udfordringer. Sammen finder vi de løsninger, som sørger for driften uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi hjælper med

  • Affaldsbeholdere mv. til husstandsindsamling
  • Containere mv. til indsamling af organisk affald
  • Sorteringsløsninger til husholdningsaffald
  • Intelligente løsninger til affaldssortering
  • Korrekt og bæredygtig håndtering af affald

Galleri

Lad dig inspirere af vores tidligere projekter i vores galleri

Gå til galleri

Vi hjælper dig

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.