Sådan styres etableringen godt i mål

 • Styr på tidsplanen
  Projektkoordinatoren sikrer, at etableringsprojektet overholder både tidsplan og de aftalte ressourcer der skal bruges på projektet.
 • Placering af containerne
  Projektkoordinatoren hjælper med at finde den bedste placering til affaldscontainerne. De fleste steder, er der særlige forhold der skal tages hensyn til undervejs. Det kræver grundig indsigt i reglerne om f.eks. brandkrav og krav om afstand til bygninger samt viden om underjordiske forhold som grundvand og eksisterende installationer under jorden.
 • Byggetilladelse
  Projektkoordinatoren kan hjælpe med at lave byggeansøgning til kommunen og sikre at både kommunens tekniske krav og retningslinjer i forhold til tilpasning til omgivelserne overholdes.
 • Erfarne underentreprenører
  joca’s projektkoordinatorer samarbejder med dygtige entreprenører overalt i Danmark, og vi trækker derfor altid på vores erfaringer fra andre projekter, når vi sammensætter det hold, som skal stå for grave- og anlægsarbejdet i det specifikke område.
 • Uforudsete udfordringer
  Springer der et vandrør, sker der brud på kabler eller andre uforudsete hændelser, sørger projektkoordinatoren for at løse problemet hurtigst muligt i samarbejde med de relevante samarbejdspartnere.
 • Garanti og eftersyn
  joca kvalitetssikrer underentreprenøres arbejde, ligesom vi gennemfører 1-års eftersyn på projektet.

jocare CLEAN & SERVICE

Langtidsholdbare og bæredygtige løsninger
Etablering af nedgravede containere er en investering, der skal holde i mange år og skabe glæde, netop fordi den afhjælper et problem og skjuler det, vi ikke vil se, når vi træder ud ad døren. Derfor forhandler joca udelukkende nedgravede containere af højeste kvalitet. Vi sikrer, at de etableres korrekt, så de holder og ser pæne ud i mange år fremover, og vi tilbyder at servicere de nedgravede containere, så de altid er fuldt ud funktionelle og vedligeholdt samt at vaske containerne både indvendigt og udvendigt for at sikre et pænt helhedsindtryk og færre lugtgener.

Læs mere om jocare

jocare

Vi hjælper dig

Tag fat i en af vores konsulenter

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.