Pladsoptimering

Der er mange fordele ved en nedgravet affaldsløsning.

Få overblik over økonomien

Når vi rådgiver om helt- og delvist nedgravede containere og andre affaldsløsninger til boligselskaber, udregner vi altid totaløkonomien for den enkelte afdeling.

En nedgravet affaldsløsning er dyrere at etablere end et traditionelt affaldsskur, mens den daglige affaldshåndtering og bortskaffelse er billigere. Kapaciteten er også større, og renovationsvognen har derfor færre ture og dermed en lavere CO2-udledning.

Samtidig er det ofte muligt at få tilskud til nedgravede affaldssystemer.

Fordele

 • Boligområdet bliver pænere
 • Beboerne får kortere vej til containerne
 • Ejendomsfunktionærerne får bedre arbejdsmiljø
 • Ejendomsadministratoren sparer penge på driften
 • Flere affaldsselskaber giver tilskud til etablering
 • Totalindretning af de grønne udearealer

Derfor skal din boligforening sortere sit affald

Billigere, bedre og en fællesløsning for din boligforening

Boligforeninger huser ofte mange mennesker, og de spiller derfor en stor og vigtig rolle, når det gælder genanvendelse og sortering. Et øget fokus på affaldssortering og genbrugsvaner gavner både økonomi og miljø. Korrekt affaldssortering gør det nemmere for renovationsselskabet at kategorisere og håndtere affaldet og dermed sikre, at affaldet genanvendes på bedst mulig vis.

Jo nemmere det er at sortere, jo renere bliver de enkelte affaldsfraktioner. Med nedgravede affaldsløsninger skal ejendommens servicepersonale bruge færre kræfter på håndtering af affaldet, ligesom en nedgravet affaldsløsning på sigt er med til at at holde udgifterne nede.

Derfor

Vi styrer etableringen helt i mål

Vi kan styre etableringen af affaldscontainerne effektivt og smidigt igennem alle processer fra ansøgning om byggetilladelse til etableringen og det afsluttende kvalitetseftersyn. Vores erfarne projektkoordinatorer hjælper med at sikre, at der undervejs bliver taget højde for lokale forhold, som eksempelvis højt grundvand, tømningsbilens adgangsforhold, brandkrav og myndighedskrav. Projektkoordinatorerne holder en tæt dialog med entreprenørerne undervejs i etableringen, hvor der kan opstå uforudsete udfordringer.

Rådgivning og projektstyring

Det tilbyder vi

Udendørs og indendørs affaldssorteringsmuligheder

Det hele begynder i hjemmene, hvor affaldsspanden i køkkenet, på badeværelset og papirkurven på arbejdsværelset er steder, hvor papir, æbleskrog og deodoranter går fra at være spiseligt og brugbart til affald. Tre meget forskellige kategorier, som, hvis sorteret rigtigt, kan blive til vigtige ressourcer.

Hos joca har vi et bredt sortiment af affaldsløsninger, som gør, at I kan bidrage til et bedre miljøregnskab. jocas store udvalg af affaldsbeholdere har et overskueligt og simpelt fokus på bæredygtighed og affaldssortering, ligesom vi, til de fælles affaldsrum og gårdmiljøet, tilbyder et bredt udvalg af containere. Disse containere spænder fra de klassiske beholdere på fire hjul til de populære helt eller delvist nedgravede i forskellige design og størrelser.

joca er specialister i totalløsninger, hvor vi elegant og stilfuldt skræddersyer affaldsløsninger til netop din gård og boligområde, hvor der på alle måder bliver tænkt i helheder med både funktionalitet og design.

joca leverer som de eneste i Danmark løsninger med de populære, nedgravede affaldscontainere Molok®, hvor cirka 60 % af beholderen er nedgravet, og med en større kapacitet reduceres antallet af tømninger med op til 80 % ligesom arbejdsbyrden hos ejendomsfunktionæren reduceres væsentligt. Det giver et bedre arbejdsmiljø, mindre støj fra skraldebiler, mindre CO2-udledning og et pænere gårdmiljø.

Det har du brug for

Før vi kan tænke i helheder og rådgive dig bedst muligt om den rigtige løsning, er det vigtigt at se på behovet. Det hjælper vores erfarne konsulenter naturligvis med at afklare. Behovet vil primært kunne afdækkes med svar på nedenstående spørgsmål:

 • Hvor mange beboere har I?
 • Hvor stort et fælles areal har i?
 • Hvordan er indkørselsmulighederne?
 • Har I nu nogen udfordringer med affald og renovationsselskabet?
 • Hvilken eksisterende affaldsløsning benytter I?
 • Hvilke fraktioner skal der sorteres?

Sådan kommer du i gang

Det hele begynder med dit telefonopkald til os. Vi sidder klar til at lytte til din idé, dit behov og dine tanker, og vi kommer meget gerne på besøg til en dialog om, hvad vi kan gøre for dig og din boligforening.

Vores erfarne projektledere og konsulenter er klar til at styre hele processen, og vi klarer alt fra etablering, instruktion, betjening og efterfølgende service på affaldsløsningen.

Vi hjælper dig

Vores kontaktpersoner er delt geografisk op – tag fat i den person, der hører til dit område.

Galleri

Lad dig inspirere af vores tidligere projekter, og se vores mange forskellige helt og delvist nedgravede affaldscontainere ude hos vores kunder.

gå til Galleri

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.