Om joca

joca leverer affaldsløsninger til hele Danmark. Vi har sorteringsløsninger både på hjul, over jorden, under jorden og til indendørs brug. Vi har med vores omfattende portefølje mulighed for at kunne hjælpe kommuner og boligforeninger med at imødegå de fortsat øgede krav til mere og effektiv affaldssortering.

Danmarks eneste Molok® forhandler

Vores portefølje af beholdere er omfattende og fleksibel, og så har vi som de eneste i Danmark forhandlingen af Molok® produkter, som er delvist nedgravede affaldsbeholdere, der kan indrettes og opdeles på mange fleksible måder. Molok® produkterne er designet til at kunne tilpasses ændrede behov og krav til affaldssortering.

Affaldsbeholdere til borgerne

joca har igennem de sidste 33 år leveret affaldsbeholdere på hjul ud til borgere landet over. Vi står for hele processen og sikrer, at de nye affaldsbeholdere samles og leveres på adressen hos borgerne, ligesom vi tager de gamle beholdere med retur og dermed sikrer genanvendelse af disse  i nye plastprodukter.

om joca

Mission og vision

Mission

Mission

Bidrage til mere effektiv genanvendelse af ressourcer og derigennem sikre et grønnere og mere bæredygtigt samfund til gavn for generationerne som følger.

Vision

Vision

joca vil være kundernes foretrukne leverandør og rådgiver på markedet for affaldsløsninger. Vi leverer høj kvalitet, og udfordrer og udvikler markedet for affaldsløsninger.

Kunder og leverandører

Vi udvikler, monterer og sælger over- og underjordiske affaldsløsninger af enhver slags til affaldsselskaber, boligselskaber, kommuner, vognmænd og entreprenører. Vi samarbejder med leverandører fra hele Europa, ligesom vi har et tæt og langvarigt samarbejde med leverandører rundt i Danmark.

joca beskæftiger i dag ca. 50 ansatte, primært inden for lager, transport, salg, service og montør-arbejde. Vi har hovedkontor i Vinderup, hvor administrationen ligger, og hvor vi foretager montageopgaver på 2- og 4-hjulede affaldsbeholdere samt helt- og delvist nedgravede containere. Disse bliver formonteret i Vinderup med beklædning, låg og lås inden beholderne fragtes ud til etablering på vores egne kranbiler.

Brancheløsninger

Service og rådgivning

joca tilbyder totalløsninger, når det handler om levering af affaldssystemer. Vores salgskonsulenter rundt om i Danmark rådgiver og vejleder forud for beslutningen om et eventuelt indkøb af affaldsløsningerne og derefter tager jocas projektkoordinatorer over. Koordinatorerne sikrer, at etableringen af de nedgravede affaldsløsninger når godt og effektivt i mål, og har dialogen med entreprenøren undervejs og helt indtil at beholderne er klar til at blive taget i brug.

For at sikre lang levetid på de nedgravede affaldsløsninger kræver det jævnlige eftersyn og rengøring. Hermed opretholdes beholdernes funktionalitet på sigt, ligesom en ren og indbydende affaldsbeholder inviterer til at blive brugt. Vi har med vores omfattende serviceorganisation altid servicefolk og montører på landevejen, som kan rykke ud. I 2018 byggede joca en vaskebil til vask og rengøring af nedgravede affaldsløsninger, og i 2020 kom endnu en vaskebil til. Det betyder, at vi nu kan rengøre op til 50 nedgravede affaldsbeholdere hver dag landet over.

Produktprogram

Visionen om at være markedsledende med et bredt produktsortiment inden for intelligent og bæredygtig affaldshåndtering lever videre gennem produktporteføljen som i hovedtræk består af:

  • Helt- og delvist nedgravede containere
  • Overjordiske containere
  • 2- og 4-hjulede affaldsbeholdere i plast, stål og glasfiberbeholdere og spande til kompostering
  • Miljøkasser
  • Affaldsbeholdere til indendørs sortering
  • Serviceeftersyn af nedgravede affaldscontainere
  • Vask af nedgravede og overjordiske affaldscontainere
  • Sensor og niveaumåling til affaldsbeholdere

 

Se alle affaldssystemer

Historien om joca

joca blev dannet i 1991. I 1999 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab. Søren Jensen overtog virksomheden i 2006 med en vision om at gøre joca markedsledende med hovedvægt på kvalitet og design inden for udvikling og levering af affaldssystemer.
Karsten Jensen har siden start 2019 været administrerende direktør hos joca.

I juni 2020 flyttede joca ind i en nybygget administrationsbygning på Industrivej 8, da de tidligere lokaler blev for små.

Se ledige stillinger hos joca

Se ledige stillinger

Certified Force Certification ISO 14001

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Molok Platinum Partner

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.