JOCA TAGER ANSVAR

Der er ingen, der kommer først ved at gå i andres fodspor. Det slogan har vi i flere år efterlevet hos joca. I kraft af vore innovative kunder, kvalitetsbevidste leverandører og omstillingsparate, dygtige og dedikerede medarbejdere tør vi kalde os Danmarks førende inden for udvikling og levering af affaldssystemer.

Vi udvikler, monterer og sælger over- og underjordiske affaldscontainere af en hver slags til affaldsselskaber, boligselskaber, vognmænd og arkitekter. Virksomheden samarbejder med leverandører fra hele Europa.

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere, primært inden for lager, transport, salg, indkøb og kundeservice. I Vinderup, hvor virksomheden ligger, foregår der primært montage-opgaver inden for 2- og 4-hjulede affaldsbeholdere, pallebokse samt helt- og delvist nedgravede containere.

joca blev dannet i 1991. I 1999 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab, og flyttede året efter til Vinderup, hvor vi i dag har omkring 8.000 m2 under tag. I 2006 overtog Søren Jensen joca med en vision om at gøre joca til markedsledende med hovedvægt på kvalitet og design inden for udvikling og levering af affaldssystemer. Nye leverandører blev tilknyttet og sortimentet blev gjort væsentligt bredere.

I september 2016 fejrede joca sit 25 års jubilæum – samtidig med at vi kunne fejre Søren Jensens 10 års jubilæum som ejer og direktør af virksomheden.

SE JUBILÆUMSFILM

I 2015 blev joca for anden gang udnævnt af Børsen til Gazelle-virksomhed. En pris vi naturligvis er rigtig glade for og stolte over – og som kan tilskrives vores omstillingsparate og dygtige medarbejdere.

borsen-gazelle_pos_L-270px

PRODUKTPROGRAM

Visionen om at være markedsledende med et bredt produktsortiment inden for intelligent affaldshåndtering og indretning af by- og parkmiljøer lever videre gennem produktporteføljen som i hovedtræk består af:

 • Helt- og delvist nedgravede containere fra flere leverandører samt af eget design.
 • Overjordiske containere.
 • 2- og 4-hjulede affaldsbeholdere på hjul i plast, stål og glasfiber.
 • Beholdere og spande til kompostering.
 • Miljøbokse og mindre beholdere.
 • Affaldsbeholdere til indendørs sortering
 • Bokse til miljøfarligt affald.
 • Vask af alle typer af containere, også undergrundscontainere.
 • Niveaumålingsudstyr og sensorer til affaldsbeholdere.
 • Komprimatorer til affaldsbeholdere.

JOCA I "FAST ARBEJDE" I TV MIDTVEST

JOCAS MILJØPOLITIK

joca a/s arbejder aktivt med en fremsynet miljøpolitik. Den omhandler virksomhedens egne og vore leverandørers evne til, og motivation for, løbende at minimere den samlede miljøbelastning.

Det er vores politik nøje at følge og arbejde for en forbedring af egne og leverandørers miljøpåvirkninger

 • joca a/s vil som minimum overholde alle gældende love og bekendtgørelser samt øvrige relevante bestemmelser, herunder kravene i ISO 14001.
 • joca a/s vil løbende forbedre sin miljøindsats, og forbedre miljøledelsessystemet, således det understøtter vores organisation og vores miljømæssige påvirkninger af omgivelserne.
 • joca a/s vil arbejde på at nedbringe ressourceforbruget, herunder el, gas og olie, samt øge genanvendelsen af papir, pap og plast.
 • joca a/s vil, ved levering af varer og ydelser til kunder, tilstræbe at transporten optimeres og forbruget af brændstof mindskes.
 • joca a/s leverandører af produkter og ydelser til virksomheden forventes at overholde alle gældende love og bestemmelser i det pågældende land.
 • joca a/s opfordrer alle sine leverandører til at arbejde med miljøcertificering eller miljøstyringssystemer.
 • joca a/s tilstræber at alle produkter leveret af joca a/s kan genanvendes til fremstilling af nye produkter, eller på anden måde videreforarbejdes.

 

Direktør, Søren Jensen

solsikke miljøpolitik

CERTIFICERINGER

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søg