Effektiv logistikopgave

Med joca som ansvarlig for montage- og logistikopgaven får du:

 • Tryghed – vi har mange års erfaring med præcis denne type opgave.
 • Stor leveringssikkerhed – vi har styr på alle processer i opgaven.
 • En kompleks logistik-opgave løst til tiden – vi ved præcist, hvor lang tid det tager og hvad det kræver at samle og levere beholderne i et jævnt flow.
 • Et samarbejde med et yderst erfarent mandskab – som ved, hvad effektiv montage og udkørsel er.

Effektivitet og høj kvalitet i leveringen er altafgørende for en succesfuld udkørselsopgave.

Koordinering og uforudsete hændelser

Opgaven med levering og udkørsel af beholdere på hjul indeholder en høj grad af koordinering, og en dygtig evne til at justere ind ved uforudsete hændelser. Det er en logistisk krævende opgave, hvor timing og planlægning er altafgørende for at holde tidsplanen, og dermed sikre at den nye affaldssortering ude hos borgeren kan igangsættes jf. den tidsplan kommune har lagt.

I Solrød Kommune har de gode erfaringer med jocas håndtering:

 • “Den daglige drift under ledelse af Claus og Henrik i forbindelse med udkørsel/hjemtagning fungerede særligt godt. De er altid til at få fat i og er lynhurtige til at give svar og få gjort det, man beder om. Den store fleksibilitet er alfa og omega i en udrulning, for der sker altid ting, man ikke havde forudset”udtaler Camilla Jonassen, affaldsplanlægger, Teknik og Miljø, Solrød Kommune, i forbindelse med udkørsel af beholdere i kommunen.

Det er væsentligt at opretholde et fast flow i antallet af beholdere, som leveres ud til borgerne. Der skal samles beholdere, så det passer med det antal biler, som skal køre beholderne ud på adresserne. Samtidig skal leveringen måske koordineres med en tømningsrute, så de gamle (og tomme) beholdere kan indsamles samtidig med, at de nye leveres.

 • “Det overordnede samarbejde med joca oplevedes som effektivt og gnidningsløst. Der er generelt en vilje til at få tingene til at fungere og at få arbejdet gjort hurtigt. Vi har været meget trygge ved samarbejdet. Joca er effektive, seriøse og fleksible. Og så emmer de af professionalisme, fordi de har lavet så mange udrulninger før”, Camilla Jonassen, affaldsplanlægger, Teknik og Miljø, Solrød Kommune.

Undervejs i udkørselsopgaven er der løbende dialog med kommunen – er der fx adresser, som ikke findes, eller borgere som ikke har sat deres gamle beholder frem til afhentning, så afklares det effektivt med kommunen.

Læs mere om udkørselsopgaven i Solrød Kommune. 

Montage- og udkørselsopgaven

joca planlægger og tilrettelægger opgaven med klargøring og udbringning af beholderne. Processen sættes i gang i forbindelse med kontraktgennemgang med kunden.

Der er mange forhold at tage hensyn til i koordineringen omkring leveringen – fx leveres alle beholdere ikke på én gang til lagerlokationen.

Cases

joca har stor erfaring med samling, montage, udkørsel og hjemtagning af affaldsbeholdere på hjul til kommuner landet over.

Læs vores casefortællinger om nogle af vores udkørselsopgaver på siden Cases.

Selve processen

Levering

 • Inden beholderen er klar til at blive leveret, skal den samles.
 • Beholderne leveres altid i løsdele på et centralt placeret lagerlokale i geografisk nærhed af kommunen, beholderne skal leveres i.

Samling

 • Beholderkroppen leveres for sig, ligeså med hjul, aksler, låg og skillevæg.
 • Alt dette samles manuelt inden beholderen er klar til at blive mærket op – fx med fraktionsmærkater og adresselabels.

Udkørsel

 • Når beholderne er komplette, læsses de på små biler, som er velegnet til transport i byerne.
 • Herefter kører mandskabet ud med beholderne efter en fastlagt rute. Det kan være samme rute som tømningsbilen, hvis gamle beholdere skal med retur, eller det kan være ruter, som tager hensyn til vejarbejde, til morgen/eftermiddagstrafik etc.

Vi hjælper dig

Henvendelser vedrørende fx ordre, forespørgsler og tilbud sendes via mail til plastordre@joca.dk

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.