jocas shredder

Udtjente beholdere får nyt liv

Som de første i Danmark har joca en helt ny mobil shredder, som omdanner hjemtagne affaldsbeholdere til mindre plastemner, hvorefter emnerne sendes direkte til genanvendelse.

Mobil fabrik

Den mobile shredder er opbygget som en mobil fabrik, der hurtigt og effektivt neddeler plastspandene, og herved bidrager den mobile shredder til en stor miljøbesparelse i forhold til transport. Shredderen kan placeres i forbindelse med en hjemtagningsopgave og betjenes af 1-2 medarbejdere.

Tilgodeser miljømæssige forhold

Først fjernes hjul og aksler fra affaldsbeholderne og sendes til genanvendelse. Derefter lægges plastbeholderen på transportbåndet op til selve knuseren, som knuser beholderen i mindre plastdele. De små plastdele pakkes automatisk direkte i bigbags eller i en container, som står ved siden af shredderen.

Læs mere

Download jocas recycling flyer

Download flyer her

60 % besparelse på transportomkostninger

Ved at neddele i mindre plastemner kan joca reducere transporten med op til 60 % sammenlignet med at transportere de tomme, hele beholdere til genanvendelse uden først at neddele dem.

De mindre plastemner fragtes til forarbejdning i form af vask og granulering. Af miljømæssige hensyn afsætter vi naturligvis det neddelte plast så lokalt som muligt, blandt andet hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen i Mariager. I nogle tilfælde afsættes plasten også til vores producenter af affaldsbeholdere, som benytter plasten i produktionen af nye affaldsbeholdere.

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.