Services

joca tilbyder en række services inden, under og efter indkøb og etablering af affaldsløsningerne.

Vores konsulenter rådgiver forud for beslutningen om indkøb, udvidelse eller nyetablering af en affaldsløsning, som passer præcist til dit behov. Etableringsfasen kan vi også tage hånd om, og sikre at projektet bliver ført godt og effektivt i mål. Når de nedgravede affaldsbeholdere er etableret og taget i brug, er der mulighed for at koble en jocare serviceaftale på affaldsløsningen og dermed sikre at beholderne holder sig pæne og rene, og fungerer tilfredsstillende.

Udtjente affaldsbeholdere på hjul får et nyt liv, når vi indsamler de brugte affaldsbeholdere ude hos borgere, som skal have nye beholdere leveret. Vi neddeler affaldsbeholderne på vores egen mobile shredder, eller vi sender beholderne til granulering og efterfølgende genanvendelse hos plastbearbejdningsvirksomheder. Dermed får plastgranulatet fra de gamle beholdere nyt liv i andre plastprodukter, og vi sikrer den cirkulære genanvendelse.

jocare SERVICE

Altid driftssikre affaldsbeholdere

Når man jævnligt kontrollerer og vedligeholder den nedgravede eller krantømte affaldsbeholder, sikrer man en god driftssikkerhed og minimerer risikoen for driftsstop. Vedligehold af affaldsløsningen er med andre ord afgørende for at sikre en langtidsholdbar og sikker beholder – og så er det et krav fra Arbejdstilsynets side.

Læs mere

service

jocare CLEAN

Rene og pæne affaldsbeholdere

Vask og rengøring af de nedgravede og krantømte affaldsbeholdere er med til at opnå langtidsholdbare affaldsstationer, som indbyder til mere og bedre sortering – vi kalder det jocare CLEAN. Vi tilbyder jocare CLEAN til alle nedgravede affaldsløsninger uanset produktleverandør.

Læs mere

vask

Rådgivning & projektstyring

Fra start til slut – og lidt længere

joca’s erfarne projektkoordinatorer styrer hele processen ved etablering af helt og delvist nedgravede containere. Projektkoordinatoren sikrer, at projektet overholder i forvejen fastlagte ressourcer og tidsplan.

Læs mere

joca recycling

Udtjente beholdere får nyt liv

Som de første i Danmark har joca en helt ny mobil shredder, som omdanner hjemtagne affaldsbeholdere til mindre plastemner, hvorefter emnerne sendes direkte til genanvendelse. Ved at neddele i mindre plastemner kan joca reducere transporten med op til 60 %

Læs mere

spar 60%

Downloads

Find direkte links til at downloade vejledninger til vores helt og delvist nedgravede containere.

Downloads

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden om affaldsløsninger og krav, samt tips og tricks fra affaldsbranchen.

Du modtager nyhedsbrevene direkte i din indbakke.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.