Services

joca tilbyder en række services inden, under og efter indkøb og etablering af affaldsløsningerne.

Vores konsulenter rådgiver forud for beslutningen om indkøb, udvidelse eller nyetablering af en affaldsløsning, som passer præcist til dit behov. Etableringsfasen kan vi også tage hånd om, og sikre at projektet bliver ført godt og effektivt i mål. Når de nedgravede affaldsbeholdere er etableret og taget i brug, er der mulighed for at koble en jocare serviceaftale på affaldsløsningen og dermed sikre at beholderne holder sig pæne og rene og fungerer tilfredsstillende.

Udtjente affaldsbeholdere på hjul får et nyt liv, når vi indsamler de brugte affaldsbeholdere ude hos borgere, som skal have nye beholdere leveret. Vi neddeler affaldsbeholderne på vores egen mobile shredder, eller vi sender beholderne til granulering og efterfølgende genanvendelse hos plastbearbejdningsvirksomheder. Dermed får plastgranulatet fra de gamle beholdere nyt liv i andre plastprodukter, og vi sikrer den cirkulære genanvendelse.

Rådgivning & projektstyring

Fra start til slut – og lidt længere
joca’s erfarne projektkoordinatorer styrer hele processen ved etablering af helt og delvist nedgravede containere. Projektkoordinatoren sikrer, at projektet overholder i forvejen fastlagte ressourcer og tidsplan.

Læs mere

jocare

Altid driftssikre affaldsbeholdere

jocare CLEAN og jocare SERVICE er to selvstændige serviceløsninger, som sikrer, at nedgravede affaldsbeholderne holdes rene, og at der udføres forebyggende inspektioner og kontrol af beholderne. Rengøring og vedligehold af affaldsbeholderne sikrer længere levetid og velfungerende beholdere.

Læs mere

jocare

joca recycling

Udtjente beholdere får nyt liv

Som de første i Danmark har joca en helt ny mobil shredder, som omdanner hjemtagne affaldsbeholdere til mindre plastemner, hvorefter emnerne sendes direkte til genanvendelse. Ved at neddele i mindre plastemner kan joca reducere transporten med op til 60 %

Læs mere

spar 60%

Downloads

Find direkte links til at downloade vejledninger til vores helt og delvist nedgravede containere.

Downloads

Brug for hjælp?

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vær altid opdateret med seneste nyt

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du altid være opdateret på vores seneste nyheder, aktuelle projekter og den nyeste viden.
Som tak for din tilmelding får du vores samling af de fem bedste fordele ved at vælge en nedgravet affaldsløsning.

Rigtig god læselyst!

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)