LØSNINGEN LIGGER
FOR FØDDERNE AF
DIG...

joca er eksperter i helt- og delvist nedgravede containere som giver en lang række både praktiske og økonomiske fordele for beboere, funktionærer og administratorer i boligselskaber.

De nedgravede containere sparer tid og frigør plads til attraktive udearealer. Samtidig er nedgravede containere resistente over for hærværk og skaber dermed tryghed for beboerne i afdelingen af dit boligselskab.

Nedgravet container
FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

Når vi rådgiver omkring helt- og delvist nedgravede containere og andre affaldsløsninger til boligselskaber, udregner vi altid totaløkonomien for den enkelte afdeling.

En nedgravet affaldsløsning er dyrere at etablere end et traditionelt affaldsskur, mens den daglige affaldshåndtering og bortskaffelse er billigere.

Samtidig ved vi, hvilke affaldsselskaber, der giver tilskud til etablering af de nedgravede containere.

FORDELE
  • Boligområdet bliver pænere
  • Beboerne får kortere vej til containerne
  • Ejendomsfunktionærerne får bedre arbejdsmiljø
  • Ejendomsadministratoren sparer penge på driften
  • Flere affaldsselskaber giver tilskud til etablering
  • Total-indretning af de grønne ude-arealer

VI HJÆLPER DIG

Vores kontaktpersoner er delt geografisk op – tag fat i den person, der hører til dit område.

NORD- OG
ØSTJYLLAND

FYN &
SJÆLLAND

Jørn Dyrhauge

SJÆLLAND

Kenn Stougaard

MIDT- & SØNDERJYLLAND

René Schmidt

TILMELD NYHEDSBREV

Få viden og inspiration om affaldssystemer og produkter lige netop til din branche.

I Vesthimmerlands Kommune har vi fået etableret borgernær kildesortering hos både private, ude i boligforeningerne, i sommerhusområder etc. Via ca. 100 miljøstationer i hele kommunen samt 3 stk. 2-hjulede to-delte affaldsbeholdere til alle private husstande, sorterer borgerne i kommunen nu i op til 6 fraktioner. Løsningen blev etableret i samarbejde med joca a/s, som i et godt og konstruktivt samarbejde med Renovest, har leveret og etableret affaldsløsningerne, der er blevet taget rigtig godt imod blandt borgerne

Heine Munk
Renovest

I forbindelse med udbud af 46.000 stk. 2-kammer containere, indgik Aalborg Renovation aftale med joca om montering og udbringning af containere. Den omfattende opgave til trods har samarbejdet med joca foregået meget tilfredsstillende og udbringningen har fulgt den ønskede plan.

Afdelingsleder, Anders Dahl
Aalborg Renovation
Søg