LØSNINGEN LIGGER
FOR FØDDERNE AF
DIG

joca er eksperter i helt- og delvist nedgravede containere, som giver en lang række både praktiske og økonomiske fordele for beboere, funktionærer og administratorer i boligselskaber.

De nedgravede containere sparer tid og frigør plads til attraktive udearealer. Samtidig er nedgravede containere resistente over for hærværk og skaber dermed tryghed for beboerne i afdelingen af dit boligselskab.

Nedgravet container etableret
FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

Når vi rådgiver omkring helt- og delvist nedgravede containere og andre affaldsløsninger til boligselskaber, udregner vi altid totaløkonomien for den enkelte afdeling.

En nedgravet affaldsløsning er dyrere at etablere end et traditionelt affaldsskur, mens den daglige affaldshåndtering og bortskaffelse er billigere.

Samtidig ved vi, hvilke affaldsselskaber, der giver tilskud til etablering af de nedgravede containere.

FORDELE
 • Boligområdet bliver pænere
 • Beboerne får kortere vej til containerne
 • Ejendomsfunktionærerne får bedre arbejdsmiljø
 • Ejendomsadministratoren sparer penge på driften
 • Flere affaldsselskaber giver tilskud til etablering
 • Total-indretning af de grønne udearealer

Derfor skal din boligforening sortere sit affald

Billigere, bedre og en fællesløsning for din boligforening

Boligforeninger huser ofte mange mennesker, og spiller derfor en stor og vigtig rolle, når det gælder genanvendelse. Et øget fokus på affaldssortering og genbrugsvaner gavner både økonomi og miljø.

Korrekt affaldssortering gør det nemmere for renovationsselskabet at kategorisere affaldet, køre det de rigtige steder hen og på den måde få et større økonomisk afkast. Det, sammen med den mindre tid foreningens eller ejendommens servicepersonale skal bruge på håndtering af affald, holder udgifterne nede.

joca boligselskab nedgravede containere

Det tilbyder vi

Udendørs og indendørs affaldssorteringsmuligheder

Det hele begynder i hjemmene, hvor affaldsspanden i køkkenet, på badeværelset og papirkurven på arbejdsværelset er steder, hvor papir, æbleskrog og deodoranter går fra at være spiseligt og brugbart til affald. Tre meget forskellige kategorier, som, hvis sorteret rigtigt, kan blive til vigtige energiressourcer.

Hos joca har vi et bredt sortiment af affaldsløsninger, som gør, at I kan bidrage til et bedre miljøregnskab. jocas store udvalg af affaldsbeholdere har et overskueligt og simpelt fokus på affaldssortering, ligesom vi, til de fælles affaldsrum og gårdmiljøet, tilbyder et bredt udvalg af containere. Disse containere spænder fra de klassiske grønne på fire hjul til de populære helt eller delvist nedgravede i forskellige design, størrelser og funktioner.

joca er specialister i totalløsninger, hvor vi elegant og stilfuldt skræddersyer affaldsløsninger til netop din gård og boligområde, hvor der på alle måder bliver tænkt i helheder med både funktionalitet og design.

joca leverer som de eneste i Danmark løsninger med de populære, nedgravede affaldscontainere Molok®, hvor cirka 60 % af beholderen er nedgravet, og med en større kapacitet reduceres antallet af tømninger med op til 80 % og arbejdsbyrden på ejendomsfunktionæren reduceres væsentligt. Det giver et bedre arbejdsmiljø, mindre støj fra skraldebiler, mindre CO2-udledning og et pænere gårdmiljø.

Det har du
brug for

Før vi kan tænke i helheder og rådgive dig bedst muligt om den rigtige løsning, er det vigtigt at se på behovet. Det hjælper vores erfarne konsulenter naturligvis med at afklare. Behovet vil primært kunne afdækkes med svar på nedenstående spørgsmål:

 • Hvor mange beboere har I?
 • Hvor stort et fælles areal har i?
 • Hvordan er indkørselsmulighederne?
 • Har I nu nogen udfordringer med affald og renovationsselskabet?
 • Hvilken eksisterende affaldsløsning benytter I?
 • Hvilke fraktioner skal der sorteres?

Sådan kommer
du i gang

Det hele begynder med dit telefonopkald til os. Vi sidder klar til at lytte til din idé, dit behov og dine tanker, og vi kommer meget gerne på besøg til en dialog om, hvad vi kan gøre for dig og din boligforening.

Vores erfarne projektledere og konsulenter er klar til at styre hele processen, og vi klarer alt fra etablering, instruktion, betjening og efterfølgende service på affaldsløsningen.

VI HJÆLPER DIG

Vores kontaktpersoner er delt geografisk op – tag fat i den person, der hører til dit område.

FYN OG SJÆLLAND

Jørn Dyrhauge

Jørn Dyrhauge

27 78 35 00
jdh@joca.dk

SJÆLLAND

Kenn Stougaard web-brug

Kenn Stougaard

41 27 20 10
kes@joca.dk

SJÆLLAND

Dannie Vinderslev

81 40 14 01
dav@joca.dk

NORD- OG ØSTJYLLAND

Bo Madsen portræt

SYD- OG SØNDERJYLLAND

Bjarne Bjergfelt

30 13 16 66
bjb@joca.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Jeg er interesseret i produkter til

joca a/s vil bruge dine informationer til at holde dig opdateret om affaldsløsninger og elementer tilknyttet hertil, som vedrører dig og din branche. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen via et link i bunden af nyhedsbrevene. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Læs mere om vores privatlivspolitik her. Ved tilmelding accepterer du behandling af dine date i overensstemmelse med ovenstående.

Søg