En gylden gave til Morten Andersen

NFL-kicker Morten Andersen blev forleden hædret i hjembyen Struer i forbindelse med optagelsen i Pro Football Hall of Fame.
joca

NFL-kicker Morten Andersen blev forleden hædret i hjembyen Struer i forbindelse med optagelsen i Pro Football Hall of Fame. I den anledning overrakte direktør i joca, Søren Jensen en helt særlig gave til den verdensberømte sportsmand.

Morten Andersen blev hyldet og fejret på hjemmebanen i Struer, hvor hele byen, gamle venner, familie, fans etc. var mødt op for at hædre Morten Andersen. Her overrakte præsidenten for Pro Football Hall of Fame, David Baker både en bronzestatuette, en guldjakke og en kostbar diamantring til Morten Andersen som symboler på optagelsen.

Direktør Søren Jensen gik efterfølgende på scenen og overrakte en helt særlig gave til kickeren med rødder i Struer.

“Hvad giver man til manden, der har alt? Guldjakken du har fået er da fin nok – men dem findes der jo mere end 300 af. Jeg har taget en gave med til dig, som der kun findes én eneste af i hele verden”, lød det smilende fra Søren Jensen, mens han trillede en gylden affaldsbeholder ind på scenen – naturligvis dekoreret med Morten Andersens spillertrøje fra Saints på fronten af beholderen.

“Jeg er dybt rørt”, understregede Morten Andersen, da han fik beholderen overrakt foran de 1700 gæster, der var mødt op for at fejre bysbarnet.