Fuld gang i leveringen af affaldsløsninger landet over

Hos joca er der fortsat fuld gang i leveringen af forskellige affaldsløsninger til kommuner og boligforeninger rundt i Danmark.
I Ådalsparken bliver 34 jocaWaste affaldsbeholdere etableret.

Lige nu er vi blandt andet i færd med at levere en række 4-hjulede affaldscontainere med skillevæg til DIN Forsyning i Varde Kommune. Containerne skal benyttes til indsamling af mad- og restaffald i forbindelse med Varde Kommunes nye affaldsordning, der trådte i kraft i februar 2020

4-hjulede containere med skillevæg. Containerne skal benyttes til mad- og restaffald til Varde Kommune

I Ådalsparken bliver 34 jocaWaste affaldsbeholdere etableret

I Ådalsparken bliver 34 jocaWaste affaldsbeholdere etableret.

I Ådalsparken i Esbjerg bliver der i disse uger etableret 34 nedgravede affaldsbeholdere af modellen jocaWaste. I alt otte affaldsstationer med 3-5 stk. helt nedgravede affaldsbeholdere ved hver station er på vej i jorden, så beboerne her fremover kan sortere deres affald i hhv. restaffald, bioaffald, metal/plast/glas samt papir og pap. Hermed kan brugerne nu være med til at sikre en øget genanvendelse af husholdningsaffaldet.

På Ribersgade i Horsens er der ligeledes gang i etableringen og monteringen af en række nedgravede affaldsstationer. Her er det de sidste Molok®Domino beholdere ud af i alt 23 stk., som snart er helt færdigmonterede og klar til aflevering.

De delvist nedgravede MolokDomino® affaldsbeholdere på Ribersgade i Horsens er beklædt med komposit.

Hos joca har vi også mulighed for at hjælpe dig med en fleksibel og holdbar affaldsløsning – uanset om det er containere på hjul eller en større affaldsløsning, der kræver etablering i jorden. Vi har lige nu attraktive leveringstider, da vores lager netop er blevet suppleret op fra vores leverandører rundt om i Danmark og Europa.

Giv os et kald på 97443666 og vi sidder klar til at rådgive og hjælpe med din næste affaldsløsning.