joca vækster og udvider

joca

Joca udvider og bygger nyt domicil længere nede af gaden

Behovet for effektiv affaldssortering er opadgående. De nationale målsætninger og EU-krav til, hvor meget borgerne ude i kommunerne skal affaldssortere, det stigende fokus på cirkulær økonomi samt krav til øget sortering og genanvendelse af affald genererer stor efterspørgsel på fleksible affaldsløsninger. Denne tendens mærkes tydeligt hos joca a/s, som i det seneste regnskabsår igen har slået omsætningsrekord.

”Vi har over de sidste to regnskabsår formået at øge vores omsætning med 70 %. Det taler jo et tydeligt sprog om, at vores løsninger er yderst efterspurgte på markedet for effektiv og brugervenlig affaldssortering”, fortæller adm. direktør Karsten Jensen, som siden april 2019 har stået i spidsen for joca a/s i tæt samarbejde med ejer, Søren Jensen.

Væksten har også resulteret i flere ansatte i virksomheden, som næsten har fordoblet antallet af medarbejdere i løbet af de sidste par år. joca er vokset ud af den nuværende kontorbygning og har derfor igangsat byggeri af et nyt domicil på nabogrunden.

Læs hel artiklen om jocas vækst og nye domicil hos Skive Folkeblad.