Mindre oprydningsarbejde hos Himmerland Boligforening

De 4-hjulede affaldscontainere er i Himmerland Boligforening nu erstattet med diskrete, nedgravede affaldsløsninger. Det betyder mindre oprydningsarbejde for varmemestrene, bedre muligheder for affaldssortering og så - ikke mindst - tilfredse beboere.
joca

De 4-hjulede affaldscontainere er i Himmerland Boligforening nu erstattet med diskrete, nedgravede affaldsløsninger. Det betyder mindre oprydningsarbejde for varmemestrene, bedre muligheder for affaldssortering og så – ikke mindst – tilfredse beboere.

Driftschef for Himmerland Boligforening, Jørn Juul, er også rigtig godt tilfreds med de nedgravede affaldsstationer, som foreningen har fået etableret:
-Når man kørte ind i en afdeling, kørte man tidligere forbi adskillige containere. Affaldselementet var simpelthen for synligt og fyldte for meget, fortæller han til avisen ejendomsadministrationen.

Det er der lavet om på nu, med etableringen af de delvist nedgravede Molok®-beholdere på centrale områder i de forskellige afdelinger af boligforeningen.