Nye affaldsbeholdere til indbyggerne i Næstved

Mandag 30. juli startede joca leveringen af ca. 50.000 2-hjulede affaldsbeholdere til borgerne i Næstved Kommune op.
Udkørsel_2-hjulede_beholdere_Næstved

Mandag 30. juli startede joca leveringen af ca. 50.000 2-HJULEDE AFFALDSBEHOLDERE til borgerne i Næstved Kommune op. I løbet af de næste måneder får alle borgerne leveret to stk. 2-hjulede affaldsbeholdere med skillerum og låg-i-låg.

Næstved Kommune indfører ny affaldsordning, så affaldet i højere grad kan genanvendes. Det betyder, at borgerne i Næstved Kommune fremover skal sortere affaldet i to forskellige affaldsbeholdere, der begge er delt i to.

Det betyder, at indbyggerne fremover skal sortere deres affald i flere forskellige fraktioner, som herefter sendes til genanvendelse.

Forud for udrulningen af de nye affaldsbeholdere til indbyggerne i Næstved har 900 husstande i bygen Mogenstrup testet systemet og tilbagemeldingerne herfra er så blevet indarbejdet i bl.a. et endnu bedre informationsmateriale vedrørende den nye affaldsordning.

Alle beholderne bliver i lagerhallen monteret med hjul, skillevæg, låg-i-låg og klistermærker inden de bliver læsset op i lastbilerne, hvorfra de køres ud til husstandene i Næstved.

Læs mere i artiklerne fra lokalavisen her:
15 sættevogne ankommer hver uge med nye skraldespande
Nu begynder affaldsfesten – 50.000 nye skraldespande ruller ud