Varde Kommune sorterer nu mad- og restaffald

Joca kører 2-delte affaldsbeholdere samt køkkenspande og poser ud i Varde Kommune, så borgerne kan sortere madaffald fra restaffald
joca

I Varde Kommune skal borgerne nu sortere madaffald fra restaffald, så de kan genanvende endnu mere

Den 1. februar 2020 indførte Varde Kommune en ny affaldsordning i kommunen og få dage efter begyndte joca udkørsel af ca. 20.000 nye 2-delte affaldsbeholdere, så borgerne kan komme i gang med den nye sorteringsordning.

Udover de nye affaldsbeholdere leverer og kører joca ca. 20.000 stk. 7 liters køkkenspand med tilhørende poser ud til borgerne, så sorteringen af madaffald bliver så nem og tæt på køkkenet som muligt.

UDKØRSEL FØLGER RENOVATIONSBILERNES RUTER

I samarbejde med DIN Forsyning følger udkørslen af de nye affaldsbeholdere renovationsbilernes ruter, så de udtjente og tomme affaldsbeholdere kan skiftes ud med nye 2-delte affaldsbeholdere umiddelbart efter sidste tømning. Derved kan borgerne tage den nye affaldsbeholder i brug med det samme og affaldsbeholderen er klar til næste tømningstur med de nye renovationsbiler.

HJEMTAGNE AFFALDSBEHOLDERE GENANVENDES

De hjemtagne affaldsbeholdere køres til et centralt område i Varde Kommune, hvor jocas mobile shredder er placeret. Shredderen neddeler affaldsbeholderne til mindre plastemner, som efterfølgende sendes til genanvendelse.

joca a/s forestår levering af de 2-delte affaldsbeholdere, køkkenspande og poser, samling, montage og udkørsel af beholderne samt hjemtagning af de udtjente beholdere.