Vask af nedgravede affaldsbeholdere

jocas nye vaskebil har rygende travlt
joca

Den 15. august 2019 ankom den nye vaskebil til jocas adresse i Vinderup. Lige siden har det faste vasketeam, bestående af to medarbejdere, haft rygende travlt.

Siden den første vask den 19. august 2019, har vaskebilen vasket helt og delvist nedgravede affaldssystemer over hele landet. En vaskeaftale hos joca giver tryghed samt rene og driftssikre affaldsbeholdere.

For at give vores kunder en øget tryghed omkring beholdernes langsigtede driftssikkerhed og fremtoning anbefaler vi, at der tegnes en vaskekontrakt. Vi kalder det jocare CLEAN. Med jocare CLEAN sikrer vi, at de nedgravede affaldsbeholdere er rengjorte – både udvendigt og indvendigt.

 

VASKES EFTER TØMNING

Tidspunktet for vask af en nedgravet affaldsstation koordineres med den pågældende renovationsvirksomhed, så vaskebilen kan ankomme umiddelbart efter seneste tømning. Skulle der være kommet lidt affald i beholderne alligevel, tømmes dette i vaskebilen, som har plads til 11 m3 affald.

 

KONTAKT

Vil du høre mere om jocare CLEAN? Kontakt jocas serviceafdeling på jocare@joca.dk eller 97 44 36 66.

 

JOCARE CLEAN FACTS

Yderbeholderen, indkasttop, serviceluger, indkast og platformen spules med højtryksrenserens 80° varme vand.

Den indvendige vask af inderbeholder/sæk sker med 40° varmt vand fra vaskebilens dyser, som sikrer, at protein ikke gror fast og mindsker bakterieudviklingen.

Drænkanaler og sikkerhedssystemet spules med 80° varmt vand.

Yderbeholderen suges tom for vand og snavs. Vaskebilen har en 2700 liters spildevandstank, som tømmes på rensningsanlæg.

Indkaståbning og låg spules med højtryksrenser