AB Esbjerg

I samarbejde med joca a/s fandt Arbejdernes Boligforening i Esbjerg, AB Esbjerg, frem til gennem rådgivning og sparring, at foreningens afdeling 7 skulle have installeret én affaldsstation med syv nedgravede jocaWaste-beholdere. AB Esbjerg har ifølge boligforeningens inspektør, Søren Møller, været yderst tilfreds med løsningen med den ene station, som AB Esbjerg og joca i fællesskab fandt frem til.

"Det var en logistisk prioritering at få én station, så vi kunne få det hele til at gå op. I forhold til tilkørselsforhold var det nemmere at samle et sted, og så fik vi stationen placeret ved udgangen, så renovationsbilen har nemt ved at hente affaldet"

Søren Møller

Inspektør, AB Esbjerg

Case

Valgte pladsbesparende affaldsløsning

Samarbejde endte i den rette løsning

AB Esbjerg og joca var undervejs i processen i løbende dialog for at finde den rette løsning til boligforeningens afdeling 7. Det fortæller jocas projektkoordinator Klaus Søgaard, der rådgav AB Esbjerg til affaldsstationen med jocaWaste-beholderne.

”Udfordringer som pladsmangel, parkeringspladser, grønne områder, legeplads og forsyningskabler i jorden gjorde, at vi skulle tænke kreativt. Vi skulle udnytte arealet bedst muligt uden at påvirke for meget, og vi vendte hele gården for at finde den rette løsning med det fuldnedgravede system” – Klaus Søgaard, projektkoordinator hos joca a/s

For AB Esbjerg har det været utrolig positivt og trygt at have haft den samme koordinator og de samme personer hos joca under hele forløbet. Generelt har boligforeningen sat stor pris på samarbejdet med joca som leverandør af moderne og langtidsholdbare affaldsløsninger.

”Projektstyringen og samarbejdet med joca har været til topkarakter, og de har været meget fleksible og professionelle i hele processen. Vi har fået en konstruktiv og professionel rådgivning, og joca har været nemme at tale med, hvis vi havde ændringer og justeringer. De er meget løsningsorienterede.” – Søren Møller, Inspektør hos AB Esbjerg

Ordentlighed er en dyd

At finde de rette løsninger for kunderne er da også noget, Klaus Søgaard som projektkoordinator går meget op i.

”Vi går meget op i at sikre ordentlighed i de ting, vi gør, og at være løsningsorienterede overfor vores kunder, hvilket løsningen ved AB Esbjerg er et godt eksempel på. Vi tilgodeser både entreprenøren og bygherren, og det giver bare bedre løsninger” – Klaus Søgaard, projektkoordinator hos joca a/s

jocaWaste-beholderen, som blev en del af affaldsløsningen til AB Esbjerg, er en nedgravet container, der har plads til 5 m3 affald under jorden. Den leveres som standard med løftesæk, sikkerhedshegn og med danskproduceret betonkasse til 5 m3-inderbeholder.

Søger du hjælp til en lignende løsning – eller måske til et helt andet projekt – skal du være mere end velkommen til at tage fat i os.

© joca

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.