Greve Kommune

Siden 1. januar 2022 har Greve Kommune været i mål med sortering i ti fraktioner hos enfamiliehuse, og i samarbejde med KLAR Forsyning, som har ansvar for affaldshåndteringen i Greve Kommune, har joca a/s stået for leveringen af affaldsbeholdere til borgerne i kommunen.

Og det har haft stor betydning for KLAR Forsyning og Greve Kommune, at joca har været med på sidelinjen i forhold til at komme i mål med sortering af de ti fraktioner. Det fortæller affaldscontroller i KLAR Forsyning, Jakob Egede Hansen.

"Det har været et super godt samarbejde, og de har i den grad været omstillingsparate, hvis der fx har været ændringer i et boligområde. joca har været selvkørende, og de har virkelig leveret. Leveringssikkerheden har samtidig gjort, at vi har kunnet bruge tid på andre opgaver"

Jakob Egede Hansen

Affaldscontroller, KLAR Forsyning

Case

joca fik Greve Kommune i mål med affaldssortering

Sikker og stabil udrulning

Allerede i 2020 kom Greve Kommune langt med sorteringen, da KLAR Forsyning indførte de første seks fraktioner i form af sortering af rest- og madaffald, papir og glas, som var obligatorisk, samt pap og plast, som kørte i en frivillig ordning.

joca stod for leveringen, samlingen, montagen og udkørslen af de mange 240 liters affaldsbeholdere, køkkenspande og poser til borgerne i Greve Kommune, og det var en proces, som KLAR Forsyning har været yderst tilfreds med.

”Samarbejdet med joca har sikret en sikker og stabil udrulning af ordningen. Vi har kunnet holde vores tidsplan, fordi beholderne er blevet leveret til tiden. Og så har de ikke bare leveret en masse affaldsbeholdere, men også en super god service” – Jakob Egede Hansen, Affaldscontroller hos KLAR Forsyning

Ved den første udrulning bidrog joca ligeledes til, at KLAR Forsyning nåede ud til borgerne med information. To forskellige pakker med informationsmateriale blev leveret til borgerne, så de trygt kunne omfavne den nye affaldsordning.

Høj driftssikkerhed

For at komme i mål med den komplette sortering af alle ti fraktioner stod joca i 2021 for leveringen og udkørslen af den sidste runde affaldsbeholdere samt miljøkasser til farligt affald. Dermed kom Greve Kommune hurtigt i mål med sortering i ti fraktioner sammenlignet med andre af landets kommuner.

”joca har været medvirkende til, at vi både hurtigt og sikkert kom i mål. Driftssikkerheden har været utrolig høj. At der samtidig ikke har været fejlleveringer, har medvirket til, at borgerne har kunnet stole på hele affaldsprojektet” – Jakob Egede Hansen, Affaldscontroller hos KLAR Forsyning

joca har også stået for en masse nedgravede affaldsløsninger til KLAR Forsyning og Greve Kommune.

”Også her har joca været supergode samt drifts- og leveringssikre. Boligselskaberne har været vildt glade for samarbejdet.” – Jakob Egede Hansen, Affaldscontroller hos KLAR Forsyning

Søger du hjælp til en lignende løsning – eller måske til et helt andet projekt – skal du være mere end velkommen til at tage fat i os.

© joca

Brug for hjælp

Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.